Intro

Sinds 1971 het watersportbedrijf van Giethoorn en omstreken.

Ons bedrijf is destijds opgericht door Theun Mulder, vader van de huidige eigenaar, Berry Mulder. Jarenlang is Theun pionier geweest op het gebied van de recreatievaart. Hij heeft zijn kennis overgedragen aan zijn zoon Berry, die sinds 1995 het scepter zwaait bij Mulder Watersport bv.
Door constant te innoveren en met nieuwe concepten te komen, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd. Een reputatie die wijd en zijd gewaardeerd wordt.

U als consument staat altijd centraal. U bent immers degene die tevreden moet zijn en met een veilig en gerust gevoel in uw boot moet kunnen stappen.

Dit realiseren wij door constant naar de behoefte van de consument te luisteren en daar op te anticiperen.

Showroom

Het is echt de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier vindt u o.a. de aluminium Jon boten van Alumacraft. Natuurlijk is er ook altijd keuze in gebruikte boten. Deze kwalitatief hoogwaardige boten worden tegen zeer concurrerende prijzen aangeboden. U kunt bij ons ook uw huidige boot inruilen of in bemiddeling …

Werkplaats

Onze goed geoutilleerde werkplaats is op werkdagen geopend van 8:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. De monteurs zijn door hun jaarlijkse bijscholing en hoge graad van vakbekwaamheid een begrip in Giethoorn en omstreken. Wij kunnen u een goed advies geven aangaande het onderhoud van uw motor en of boot. Daarnaast heeft het magazijn …